Att vara grön är inte alltid lätt...

Hoppas ni har en fin torsdag!! Snön yr runt utan för fönstret och jag kan trots att jag längtar efter vår se det vackra i dagens väder. Får bli en tur till pulkabacken ikväll med barnen.
 
Om jag ska fortsätta reflektera kring föreläsningen som jag var på i tisdags, så kan jag se att jag är en blandning av röd, grön och gul. Det röda iform av att jag vill få saker gjorda, är driven och hatar tex tid på möte som kastas bort till inget. Jag är den som driver på besluten hemma och Benne funderar en gång till.
 
Den gula sidan är den positiva och entusiastiska. Jag gillar att vara spontan och jag gillar att dansa och skratta. Jag kan ta mig till månen, även om jag inte har en rymdraket.
 
Den gröna sidan är den omhändertagande, den lugna, den som sätter andra före sig själv. Jag tycker inte alltid det är lätt att vara grön. Detta för att jag är väldigt mån om att lösa saker till andra, få andra att må bra och jag glömmer ofta mig själv. Ibland känner jag mig inte uppskattad, för allt jag gör. Ibland vill jag ha creed, för den delen av mig som tänker på alla andra först. Ibland så känner jag att jag vill ha mer än ett TACK, men jag kan inte sätta fingret på vad det är jag vill ha. Kanske är det så att jag snabbt tar tag i saker och jag låter inte andra få chans att göra det, för att min röda sida tar över. Jag har inte tålamod att vänta. Den gröna sidan av mig tar energi.
Det är kanske så att precis som han säger i sin föreläsning, så kan inte jag förändra andra, men jag kan förändra mig själv. Kanske är detta en del i mitt klurande inför livet. Fortsättning följer.......